Mange venner, men føler meg ensom

Jeg har mange venner, men føler meg fortsatt ensom. Noen ganger klarer jeg heller ikke snakke med dem, og jeg er redd for at de skal bli lei av meg.


Hei!

Beklager at det har tatt noen dager å gi deg respons på tankene du har sendt oss. Det skyldes juleferie. Det du skriver tror vi ganske mange kan kjenne på, dessverre. Det er ingen god følelse å kjenne seg ensom. Samtidig høres det ut som at du i tillegg er redd for at de du er venner med ikke vil være venn med deg lengre om du åpner deg? Det kan vi forstå gjør det enda mer skummelt å tørre å være seg selv, og dermed øke på ensomhetsfølelsen. Da kan det være lurt å snakke med noen andre for å “øve” seg på å sette ord på hva man tenker. Har du forsøkt dette? Foreldrene dine, eller kanskje helsesøster på skolen? Ofte er det slik at det å sette ord på det, og dele det med noen, gjør det litt lettere å bære. Og kanskje den du velger å snakke med har noen gode ord og råd til deg om hvordan du kan få det bedre, minke ensomhetsfølelsen?

Du kan også ta kontakt med oss hvis du kunne tenke deg å snakke litt med noen i 13-20 om dette. Da kan du sende en melding til Mariann (982 67 835), så får du en avtale med en av oss. :)

Håper vi hører fra deg!

Hilsen oss i 13-20 <3

Previous
Previous

Venner

Next
Next

Samtale i skoletiden