Litt mye nå

I det siste så har jeg ikke vært meg selv, er helt borte. Har veldig lite matlyst, humøret mitt kan snu på 2 sekunder. Kjenner ikke på mye glede men heller en veldig stor tomhet, føler at det er noe galt med meg siden det generelt ikke går bra. Har en avtale neste uke men kjenner at det bare er litt mye må


Hei!  
 
Takk for at du skriver inn til oss. Så vondt å høre at du har det sånn, vi skjønner godt at det gjør at du både blir bekymret for om det er noe galt med deg og kjenner på at det er litt mye.  

Det kan være flere årsaker til at man har det slik, og mange kan kjenne seg igjen i det du beskriver. Kanskje har det skjedd noe i livet ditt som gjør at du har det sånn, eller kanskje er det noe som har bygd seg opp over tid. Du skriver ikke noe om hvor lenge du har hatt det sånn, men at det i alle fall har vært sånn i det siste.  Selv om vi alle kan ha tunge dager, er det ikke meningen at du skal ha det sånn over tid, og vi synes heller ikke du skal gå og bære på dette alene. Selv om det kan være krevende, vil vi derfor oppfordre deg til å prøve å finne noen trygge voksne du kan snakke med.  

 
Du skriver at du har en avtale neste uke og at det er litt mye nå. Vi er usikker på om du med dette mener at du er usikker på om du orker å møte til avtalen neste uke, eller om det var at det er mye nå og at det føles litt lenge til du har en avtale. Vi svarer derfor på begge deler.  
 
Om du opplever at det er lenge til samtalen din vil vi oppfordre deg til å vurdere å ta kontakt med noen av de tjenestene som er tilgjengelig i helger/på kveldstid, under finner du en liste:  

-Mental helse : 116 123 
- Kirkens SOS: 22 40 00 40  
- Alarmtelefonen for barn og unge: 116111  
 

Om det du derimot kjente på var at du var usikker på om du orket å møte til avtalen, vil vi si at de fleste i hjelpeapparatet har stor forståelse for at det kan være mye blandede følelser rundt å komme til avtaler. Kanskje kan du sende en melding til den du skal møte og si noe om at du opplever det som litt mye nå, og høre om dere kan gjøre noen grep som gjør at det føles litt mer overkommelig å komme til avtalen?  
 

Vi heier veldig på deg! Og du er veldig velkommen til å ta kontakt med oss her eller på telefon.  
 
Hilsen oss i 13-20 <3  

Previous
Previous

Hvordan komme i kontakt

Next
Next

House of math