Depresjon

Er det normalt å føle seg tom nesten hele tiden?


Hei! Først vil vi beklage at det har tatt tid for deg å få svar, vi har hatt ferie her alle sammen. Så vil vi gjerne takke deg for at du har tatt kontakt og sendt oss dette spørsmålet.  

Du spør om det er normalt å føle seg tom neste hele tiden, og du bruker depresjon som emne på spørsmålet ditt. Du skriver ikke om det gjelder deg eller noen i familien eller vennekretsen, så vi svarer deg litt generelt.  

Det er helt normalt at vi mennesker føler oss tomme i perioder. Det kan være noe som har skjedd som utløser dette, og andre ganger vet VI ikke helt. Uavhengig AV om vi vet hvorfor vi føler oss tomme eller ikke, er det både lurt og godt å snakke med noen om hvordan man har det, gjerne over tid. Det er viktig at den man snakker med er en man stoler på og føler seg trygg sammen med. Det kan for eksempel være en foresatt eller en god venn, om man er skoleelev kan det være helsesykepleier eller kanskje en lærer. Man kan også ta kontakt med oss i 13-20 hvis man vil komme hit til samtale. Da kan man sende melding til 98267835 og få en avtale.  

Om følelsen av tomhet skulle vare over lang tid er det viktig å ta kontakt med fastlegen for å eventuelt bli henvist til annen hjelp. Man skal slippe å gå og ha det sånn alene.  

 

Masse lykke til <3 

Hilsen oss i 13-20  

Previous
Previous

Potensiell sjukdom?

Next
Next

Meldeplikt