Bør jeg gjøre det slutt?

Hei. Jeg er 17 år og har en kjæreste som er 21. Jeg har små pupper og det har alltid plaget meg, men da jeg ble sammen med kjæresten min følte jeg meg trygg og elsket for den jeg er. I det siste har jeg lagt merke til at han ser mye på andre jenter. I går spurte jeg han rett ut om han ønsket at jeg hadde større pupper og han sa ja. Burde jeg gjøre det slutt med han?


Svar:

Hei jente på 17.  Vi i 13-20 kan ikke si om du bør gjøre det slutt med kjæresten din eller ei. Det er det bare du som kan finne ut av . Men jeg vil at du skal tenke igjennom hvordan forholdet ditt med gutten oppleves. Er det godt og trygt eller er det et forhold som bare holder deg nede og får deg til å føle deg verdiløs. Du skal vite at du er verdifull og bra nok akkurat som du er, store eller små pupper.

Vi i 13-20 heier på deg!

Hva skal man gjøre når det blir mange krangler mellom bestevenner?