Sjenert foran gutten

Jeg liker en gutt veldig godt, og vi har snakket veldig mye på kik. (gratis snakkeapp) og han vet at jeg liker han og han liker ikke meg, men jeg vil bli bedre kjent med han, men jeg er så sjenert. Jeg tørr å være i nærheten av han, men ikke å gå bort å snakke til han. Jeg tørr jo å skrive masse til han på kik, men lurer på om du har noen tips til hva jeg kan gjøre for å ikke være så sjenert eller om du vet noe vi kan snakke om. Det virker liksom som han vil bli bedre kjent med meg også. Men nå har vi funnet ut at vi skal skype men jeg vet ikke hva vi skal snakke om, noen tips?


Svar:

Hei! Så hyggelig at du tar kontakt med oss. Og så flott at du har funnet en gutt du liker! Vi skjønner at dere har snakket mye sammen på nettet, men ut fra det du forteller virker det som dette er en gutt du møter også andre steder? Du sier at du ikke tør å gå bort og snakke med ham, men tar han initiativ til å snakke med deg? Ofte kan det være et lurt tips å følge litt med på hvem som tar mest kontakt. Er det for eksempel som oftest du som begynner en samtale, eller gjør han det like ofte? Virker han like ivrig på å holde samtalen i gang når dere chatter, eller er det du som skriver mest? Du sier til å begynne med at han vet at du liker han, men at han ikke liker deg. Er dette noe dere har snakket om? Hva slags type temaer snakker dere om på nettet? Kanskje du kan ta opp tråden på noe av det hvis du møter han i virkeligheten, men ikke helt vet hva du skal si? Du sier at det virker som han vil bli bedre kjent med deg også. Det er i så fall et godt tegn at han viser interesse for å finne ut mer om hvem du er! Kanskje kan du foreslå at dere for eksempel skal gå en tur sammen? Noen ganger er det lettere å snakke sammen mens man går og ser på andre ting, enn om man bare sitter overfor hverandre. Hvis dere skal skype er jo det ett skritt nærmere å ha en ”vanlig” samtale, og det tyder på en positiv utvikling :). Vi synes uansett at du er modig som prøver deg frem, selv om du er sjenert. Sannsynligvis vil det bli lettere å prate om ting etter hvert som dere blir bedre kjent! Ta gjerne kontakt med en av oss i 13-20 hvis du har flere spørsmål. Lykke til :) Hilsen oss i 13-20

Kjærlighet

Spiseforstyrrelse