Kommunikasjon

Jeg sliter litt med å finne temaer å snakke om med hun jeg er sammen med. Noen tips om hva man kan snakke om, så det ikke blir klein stillhet?


Svar:

Hei!

Kommunikasjon er viktig når man er kjærester. Det er viktig å snakke om “uviktige” ting, og det er viktig å snakke om de tingene som betyr noe. Hvordan kommuniserer dere per i dag? Har dere noen felles interesser? Noe dere begge bryr dere om? Om dere ikke har vært sammen så lenge, kan det være fint å begynne å spørre om familien kanskje? Og om venner? Pinlig stillhet er ikke noe særlig, men når man har vært sammen en stund er det plutselig ikke kleint eller pinlig lenger å være sammen uten å prate. Da kjenner man hverandre godt, og man slapper av i hverandres selskap. Det kan du glede deg til! :) Lykke til! Hilsen oss i 13-20

Gravid?

Kjærlighet