Forelskelse!!!!!!!

hei, det er en gutt jeg liker som går i klassen min, jeg har forstått at jeg er forelska i han, men han ser ikke på meg engang, og nå om dagen fikk jeg vite at han liker en annen… hva skal jeg gjøre i denne situasjonen?


Hei!

Så fint at du stiller dette spørsmålet, vi vet at det er mange som er og har vært i en slik situasjon som du forteller om. Det er både godt og vondt å være forelsket. Vi håper å få oppmerksomhet og igjensvar på følelsene våre av den vi er forelsket i, og når dette ikke skjer, og vi får vite at h*n liker en annen, kan dette gjøre veldig vondt. Og kanskje vil det gjøre vondt en stund.

Samtidig kan det å få vite dette, også hjelpe oss videre. Kanskje kan du klare å akseptere at det var ikke meg han likte, og samtidig tenke det var synd for ham. Du fortjener en som liker deg tilbake, som ser hvilken flott person du er. Det kan ta tid å komme over en forelskelse, og det kan være godt å prate med noen om det. Du må gjerne ta kontakt med oss hvis du har lyst til å snakke litt om det, eller andre ting :)

Hilsen oss i 13-20

Vanskeligheter for å gå på skolen

Penger til snus