Venner, føler meg alene

Hei, jeg er en jente.
Jeg har en bestekompis. Som har fått seg kjæreste. Og han er bare opptatt av hun jenta og ikke meg, det føles som om han ikke bryr seg om meg lenger. Og det føles ut som jeg har mistet min bestekompis😭. Hva skal jeg gjøre? Vet ikke hvem jeg skal prate med. Hilsen en anonym jente


Hei :)

Det er vondt å høre at du føler du mister din beste venn, det kan ikke være særlig godt. Det er aldri godt å føle at de man er glad i selv ikke bryr seg. Vi tror dette er en følelse mange kan sitte med når venner får seg kjæreste. Når man får kjæreste kan man bli hodestups forelska og glemme å se de andre rundt seg. Bestekompisen din er kanskje ikke klar over hvordan du føler det? Vi tror det kunne vært fint for deg å snakke med han om hva du føler og hvordan du opplever at han ikke bryr seg, det betyr jo bare at du bryr deg om han og at du ikke har lyst til å miste han som venn. Mange ganger hjelper det å snakke sammen om det det man syns er vanskelig. Har du en annen venn du kan snakke med dette om, og finne ut av hva du vil si til han? Eller en av foreldrene dine? Eller kan du tenke deg å komme til en i 13-20 og prate? Da kan du sende en melding til Mariann – 98267835.

Hilsen oss i 13-20 :)

Bestille time

Helsesøster på skolen