Venner

Hei, jeg ville bare si at jeg føler at ingen liker meg. Selv om jeg er med folk i pausen.


Hei :)

Dette hørtes ikke greit ut! Er det noe spesielt som skjer i pausene som gir deg den følelsen?

Vi i 13-20 tenker at alle mennesker har et grunnleggende behov for å oppleve å bli likt av andre for å klare å være seg selv. Da gjør det vondt å lese at du føler det slik du gjør. Har du noen interesser eller noe du holder på med på fritiden? Ofte kan det være lettere å knytte god kontakt og oppleve at man blir likt av folk man har de samme interessene som, fordi man har noe til felles og noe å snakke om. Nå vet vi ikke om du allerede holder på med aktiviteter på fritiden, men kanskje dette er noe å tenke på?

Det kan også hende det er lurt om du snakker med foreldrene dine, læreren din eller helsesøster om hvordan du har det når du er på skolen. De kan (og bør) hjelpe til og legge til rette for at skolehverdagen din er bra. Ofte kan det være blikk eller valg av ord fra medelever som er med på å gi den følelsen du sitter med. Slike subtile ting er det ikke lett for læreren eller andre voksne på skolen å fange opp eller forstå, og da er det fint om du klarer å fortelle dem det.

Du kan selvfølgelig ta kontakt med oss i 13-20 om du vil snakke med oss om dette. Da kan du sende en melding til Mariann (982 67 835), så får du en avtale med en av oss!

Lykke til <3

Hilsen oss i 13-20

Kropp

Ensom