Min venn

Hei, jeg har en venn som virker veldig lei seg og han vil ikke si hva som er galt, hva kan jeg gjøre?


Svar:

Hei!

Så fint at du spør oss om dette! Vi tror de aller fleste mennesker opplever fra tid til annen at venner ikke har det greit. Det er også sånn at de ikke alltid vil si noe om hva det er som plager dem når vi spør. Det kan være at de ikke orker, ikke vil belaste venner med egne problemer, ikke tør å si det høyt eller kanskje de ikke helt vet hva det er som gjør at de har det vanskelig. Uavhengig av dette, er det godt å ha venner som bryr seg og som spør hva som skjer – det hjelper mer enn man tror!

Om du er veldig bekymret og du ikke får noe ut av han, kan du kanskje tipse han om å snakke med noen andre? Helsesøster på skolen for eksempel? Eller du kan tipse han om å ta kontakt med oss i 13-20. Noen ganger kan det være lettere å snakke med noen man ikke kjenner så godt fra før (selv om det virker litt ulogisk).

Om du vil gi han nummer til 13-20, kan du gi han dette: 982 67 833. Hit kan han sende en sms, så får han en avtale med en av oss i 13-20.

Lykke til!! :) Hilsen oss i 13-20

Mamma og pappa

Vinterferie