Sex

Hva er det hvite som kommer ut av tissen når pappa tar på den?


Hei :)

Takk for at du spør oss. Siden du kaller spørsmålet sex og spør om hva det hvite som kommer ut av tissen når pappa tar på den er, tror vi det du vil fram til er sæd. Sæd er væsken som utløses når penis stimuleres.

Dette spørsmålet har fått oss til å bli en blanding av bekymra og undrende. Hvem sin tiss er det pappa tar på? Er det din eller hans egen? Er det din, så har ikke pappa lov til å stimulere den. Er det pappa sin? I så fall – så du dette helt tilfeldig? Eller vet pappa at du ser på? Om pappa vet det eller vil at du skal se på at han tar på tissen sin, så er også det ulovlig. Vi vil veldig gjerne at du snakker med en voksen du stoler på, mamma, en lærer, helsesøster eller noen andre om du har opplevd noe som ikke er lov eller som du syns er ubehagelig. Du kan også gjerne ta kontakt med oss, da sender du en melding til Mariann på 98267835.

Hilsen oss i 13-20

Noe jeg ikke klarer å komme meg over...

Åpningstider