Ensomhet

Hei!
Jeg er en jente som føler meg alene..
Siden jeg har mistet bestekompisen min som venn.. siden vi har krangla. Han har vært min bestevenn ganske lenge. Men nå er det slutt.. hilsen en lei seg jente :(


Hei!

Dette var trist å lese! Skjønner godt at du er lei deg...

Du stiller oss ingen spørsmål, men vi tillater oss å komme med noen råd til deg likevel, og håper det er greit. Det er nemlig ofte slik at å miste venner kan gi noe av den samme typen sorg som for eksempel å miste en kjæreste. Da tenker vi det kan være lurt å snakke med noen om hvordan du har det.  Noen andre venner? En foresatt? Eller kanskje helsesykepleier på skolen?

Du har ikke skrevet noe om hva dere kranglet om, eller om det var noe en av dere sa i krangelen som er grunnen til at vennskapet er over. Tror du det er mulig å rette opp igjen det som gikk galt i krangelen? Er det mulig å be om unnskyldning og gjøre noe godt igjen om du sa noe du angrer på?

Du kan også ta kontakt med oss i 13-20 om du trenger å snakke med en av oss om det som har skjedd. Da kan du sende en sms til Mariann på 982 67 835, så får du en avtale med en av oss!

Håper dette løser seg!! <3

Hilsen oss i 13-20 :)

Ensom på skolen i friminuttene, vanskelig å få seg gode venner

Åpningstider