Ensomhet og er konstant trist når jeg er alene

Hei jeg sendte akkurat inn et spørsmål om ensomhet og å føle seg trist når man er alene. Etter det så innså jeg at det kommer opp på siden her, og jeg føler det er for åpenbart hvem som skrev spørsmålet så helst ikke legg det ut.


Hei!
Vi skjønner godt at du ikke vil bli identifisert, og har derfor ikke publisert innholdet av det du skrev. Men vi tenker at når du bærer på såpas mange vonde følelser og tanker som du gjør for tiden, så er det viktig å snakke med noen om det. Det kan også være noen andre du stoler på, men vi snakker gjerne med deg! Om du ønsker det, kan du sende en melding til vår daglige leder Mariann, så finner vi et tidspunkt! Nr. hennes er 98267835.

Vi håper på å høre fra deg! :)
 
Hilsen oss I 13-20

Institusjon

Åpningstider i påsken