Samtaler på telefon

Må jeg møte opp for å snakke, eller kan jeg bare ringe?


Hei!
Vanligvis har vi samtaler ansikt til ansikt i våre samtalerom. Men vi er fleksible og kan også møtes på kafé eller lignende, gå tur, eller prate mens vi kjører en tur i bilen vår. Det hender også at vi har telefonsamtaler eller skype/facetime-samtaler. Men vanligvis er dette med ungdommer vi allerede har blitt litt kjent med, ettersom vi synes det er enklere å bli kjent ansikt til ansikt. Noen er opptatt av at ingen får vite at man går til samtale til 13-20, noe vi har stor respekt for. Men det skal vanligvis gå greit å komme til oss uten at det blir lagt merke til. Vi har en diskrét inngang det er enkelt å «snike» seg inn.
Samtidig kan vi sikkert gjøre unntak og forsøke å ta samtale på telefon om du ikke har mulighet til å komme til kontorene våre. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi gjøre en avtale! Send en tekstmelding til 98267838, så finner vi en løsning.

Håper vi hører fra deg! :)
 
Hilsen oss i 13-20

30 år gammelt hue på en 12 år gammel kropp, plassert i en 19 årings sjel og drømmer

Institusjon