Har veldig dårlig samvittighet fordi jeg prøvde å stjele

Jeg var på sandvika storsenter og skulle til å stjele, jeg tok varen i sekken når jeg var i skifterommet og gikk rundt i butikken men når jeg så vektere ble jeg redd og la varen i skifterommet og gikk ut igjen. Når jeg var ute av senteret kom det vektere og ransakte bagen men jeg fikk gå etter at de ikke fant noe. Jeg har så vanvittig dårlig samvittighet og jeg går ofte på senteret så hver gang jeg går der er jeg redd for at de skal gjenkjenne meg. Dette skjedde for noen måneder siden men jeg tenker på det hver dag og jeg har så fryktelig dårlig samvittighet. Hva skal jeg gjøre?


Hei!

Takk for spørsmålet ditt.

Dette høres ikke ut som noen god situasjon å stå i. Du sier at du er redd og har skyldfølelse. Du skriver også at du angrer på at du prøvde å stjele. Dette er sikkert noe som tar mye krefter, da du sier du tenker på det hver dag.
Det at du angrer og har skyldfølelse, ser vi på som et sunnhetstegn. Da har du nok forstått at det du holdt på å gjøre var feil. Men wow!, så sterkt av deg at du gikk tilbake til skifterommet med det du hadde tenkt å stjele! Det krevde sikkert mye mot av deg.
Når man står i en sånn situasjon kan det være godt å snakke med noen. Vi vil gjerne prate med deg! Vil også nevne at vi i 13-20 har et god kontakt med ledelsen i Sandvika Storsenter. Send gjerne en melding til Mariann, nummeret hennes står her på nettsiden.

Hilsen oss i 13-20 <3

Previous
Previous

Press til å bygge muskler

Next
Next

Seksualitet