Helsesøster

Hei. Jeg begynte å snakke med helsesøsteren på skolen min fordi jeg har problemer hjemme. Hun sa at vi skulle snakke sammen minst en gang i uken. Og jeg gikk ned dit litt senere og hun sa at jeg skulle snakke sammen med henne og skole psykologen. Det er ca. 4 uker siden jeg har snakket med henne, og jeg har fortsatt ikke snakket med skole psykologen. Burde jeg gå til henne å si ifra? Eller burde jeg bare vente?


Hei.

Takk for spørsmålet. Så fint at du har kontaktet helsesøster på skolen din for å snakke om problemene hjemme. Det er lurt å ha noen voksne å prate med. Hvis helsesøster har sagt at dere skal snakke sammen minst en gang i uka, og det nå har gått fire uker siden sist, synes vi at det er lurt at du sier ifra. Så ja, du burde gå til henne og si at du ønsker å prate psykologen som dere har avtalt.  

Hvis helsesøster eller psykologen ikke har tid til å snakke med deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i 13-20. Kontaktinformasjon står på nettsiden. Send oss en sms, så finner vi et tidspunkt som passer.

Vi håper at du får pratet med helsesøster og psykologen. Lykke til.

Hilsen oss i 13-20 <3

Previous
Previous

Skolepress

Next
Next

En venn som bruker deg