Godt sosialt liv, men føler meg alene

Jeg har et godt sosialt liv, men jeg føler meg fortsatt veldig alene. Jeg har hatt en tung tid i det siste og hatt veldig mange negative tanker. Jeg føler ikke jeg kan fortelle mine nærme venner om det i frykt for hva de skal tro om meg eller at de skal fortelle det videre. Går det an å avtale en samtale med dere? Eller er det noen unntak nå på grunn av corona?  


Hei!

Vi synes du er modig som tar kontakt med oss om dette, og sterk som søker hjelp når du trenger det.
Det er også vondt å høre at du ikke har det bra. Men vi ønsker gjerne å hjelpe deg!
Det er naturlig å føle seg alene når man bærer på noe tungt som andre ikke vet om. Kanskje kan du etter hvert også prøve å dele noe av dine tanker og følelser med venner eller andre som står deg nær og du stoler på. Det kan være skummelt, men gode venner er til for at man skal kunne dele personlige ting uten at de dømmer eller forteller ting videre. Samtidig har vi stor respekt for at man ikke ønsker å dele hva som helst med hvem som helst, og at det kan koste. Da kan det være fint å snakke med noen som oss, som har taushetsplikt 😊 Du skal slippe å bære alt dette alene!

I disse korona-tider har vi litt begrensninger, men har mulighet til å treffe noen i kontorene våre når vi anser dette som viktig. Også må vi følge noen tiltak, med håndvask før og etter samtale, god avstand osv. naturligvis. Men du er hjertelig velkommen til å komme til oss! Send en tekstmelding til 98267835 og forklar at du er den personen som skrev dette innlegget, så gjør en av oss en avtale med deg!

Ser frem til å treffe deg, hilsen oss I 13-20 😊 

Previous
Previous

Gruer meg til alt

Next
Next

Noen å snakke med