Liker, eller er han interessert? I meg?

Jeg var på et matsted, også kommer det 6 gutter ut av en bil. De og han sto rett foran bilen vår, og så inn.
Jeg satt der, dem kikket.
Han visste at folk så på han pga utseende, og han kikket litt og litt. Så kjørte vi og han sto å hadde blikket på bilen lenge før han snudde seg. Det var i april. Tror dere han syntes jeg var pen vakker??

Ved hjelp av navnet på den ene og bilnummeret, så fant jeg han.
Den 8 juni så trykket jeg add på Snapchat.
Etter 1 min så addet han meg tilbake og sendte et bilde av seg selv.
Jeg spurte om han kjente en, han skrev Nei. Noe bilde? Er jævla dårlig på navn. Sendte bilde. Han tok bilde av seg selv og han tok å skrev åja.
Sendte bilder av meg selv til han. Og nå i det siste hvor jeg sendte et bilde av ansiktet mitt, så smilte han på et bilde han sendte meg, pluss flere. Han sendte bilde av bar overkropp,ikke brystvorta også et på rygg samme type bilde. 3 bilder.

Så etter å ha snoket litt i innleggene hans også snappet han en del og fått sett ansiktet hans og litt av kroppen, over kroppen, så må nok si at jeg er betatt. Og kanskje en bittelite smule forelskelse inni der også.
Ehhh, min første tanke da jeg så han så var han jo ikke stygg, men tenkte ikke på at jeg skulle bli betatt av han.
Han sende et bilde i senga hvor han satt litt skrått også tok bilde i bar overkropp, stoppet før brystvorta.
Han blir 19 i X, jeg blir 16 i X. Stor aldersforskjell?
Tror du han liker meg/interessert?


Hei! :)

Takk for at du skriver til oss og ønsker å høre våre tanker! Beklager at svaret kommer litt sent, det skyldes rett og slett at vi har hatt ferie og vi har derfor ikke har vært tilgjengelige for å svare på spørsmål på hjemmesiden vår.

Så hyggelig at du har fått kontakt med en gutt du har blitt betatt av! Du forteller at dere har hatt kontakt med hverandre på Snapchat, og slik vi forstår deg er du nysgjerrig på finne ut av om han liker deg tilbake. Det skjønner vi at du lurer på, men vi kan dessverre ikke gi deg et klart svar på om han er interessert i deg og om han synes du er vakker - det er det bare han selv som kan si noe om. Men ut fra det du skriver kan det kanskje virke som at han i alle fall ønsker å bli bedre kjent med deg. Du forteller at dere har snappet en del bilder til hverandre, har dere også har skrevet til hverandre? Det kan være en fin måte å finne ut hva han tenker om deg og om han viser interesse i å bli bedre kjent med deg. På den måten kan du også finne ut om dere har noen felles interesser og om dere har god kjemi :)

Du forteller at dere snart er 16 og 19 år gamle, og du lurer på om aldersforskjellen er for stor. Vi i 13-20 kjenner verken deg eller gutten du er betatt av, så vi kan bare si noe generelt om dette. Vi skjønner godt at ulikhet i alder kan være vanskelig, særlig om du ikke føler deg komfortabel med det. Kanskje tenker du på hva venner eller foreldre mener om det? Aldersforskjellen trenger ikke være et problem, men for noen kan en aldersforskjell på tre år være mye når man er midt i tenårene. Han er ferdig på videregående, og du er akkurat ferdig på ungdomsskolen. Kanskje skal han begynne å studere eller jobbe, mens det er noen år til du er der. I tillegg er det viktig å nevne at i deres relasjon vil du i noen måneder til være under den seksuelle lavalder, og han er over. Det kan være viktig å tenke gjennom hva slags utfordringer aldersforskjellen mellom dere kan by på før du bestemmer deg for hva du vil videre. Dersom du kommer fram til at disse utfordringene ikke er viktige for deg, kan det likevel være lurt å være forberedt på at de kan være viktige for han. Kanskje kan du høre med han om hva han tenker om aldersforskjellen mellom dere? Vi legger med en link til en artikkel som sier noe om aldersforskjell i forhold som kan være fin å lese.

https://www.ung.no/forelskelse/2853_Aldersforskjell_i_kj%C3%A6resteforhold.html

Vi håper du har fått noe ut av svaret vårt, selv om det ikke ble så konkret. Når man forelsket eller betatt kjenner man ofte på mange ulike følelser og det er ikke alltid lett å vite hva man skal gjøre:) Vi synes det er kjempefint at du tar deg tid til å stoppe opp og reflekterer over aldersforskjellen og hva som er bra for deg! Noen ganger kan det også være lurt å snakke med noen du stoler på for å få gode tips og råd om hva du skal gjøre. Det kan være gode venner, foreldre, helsesykepleier på skolen eller andre du er trygg på. Du kan også ta kontakt med oss i 13-20.

Lykke til med kjærligheten og et nytt skoleår!! <3

Hilsen oss i 13-20

Previous
Previous

Snakke med dere anonymt uten at nettet skal få se

Next
Next

Hjelp - blødning over 1 mnd