Klær og hår

Når får jeg bestemme hva jeg kan ha på av klær og hvordan håret mitt skal se ut?


Hei!

 

Takk for spørsmålet ditt 😊 Du lurer på når du kan bestemme hva du skal ha på deg av klær og hvordan håret ditt skal se ut. Klær og hår er jo noe som er knyttet til identiteten vår og som kan endre seg etter hvert som man blir eldre. Med andre ord, det er en viktig del av oss.

Vi har forståelse for at dette kan være noe mange barn og unge tenker på. Som med mange andre ting i livet så er dette også noe som foreldre kan ha en mening om, og det kan variere fra familie til familie hvordan dette løses.

Når man er et barn så kan foreldre ha en klar mening om klær og hår, men det er naturlig at dette er noe barnet selv kan bestemme etter hvert når man nærmer seg tenårene. Noe som også er viktig å nevne er kultur. Det kan forklare hvorfor familier kan se på dette ulikt.

Kunne det ha vært en mulighet at du hadde tatt opp dette med foreldrene dine? Muligens kan du også si til dem hva du ønsker å prøve ut?

Dersom du ønsker å snakke mer om dette eller om det er noe annet som foregår så ikke nøl med å ta kontakt med oss for en prat.

 

Med vennlig hilsen oss i 13-20.

Previous
Previous

House of math

Next
Next

Angst