Kjæreste

Hei

Jeg skrev det forrige innlegget om det var “dårlig gjort”. Det endte veldig bra. Vi ble sammen og han ble ikke sur. Han sa ingenting om dt. Men nå er jo jeg og han sammen.. mamma er såå irriterende om når det gjelder kjærester. Da er hun alltid sånn som erter meg og plager meg og sånn og det er såå irriterende.. Hva skal jeg gjøre med deg?? :/

Anonym jente.

PS: Det er en ting jeg lurer på. Er dette sååå anonymt at det ikke går ann å se IP-adressen?? 


Svar:

Hei igjen Anonym jente!

Så utrolig kjekt å høre at alt ordnet seg i helgen, og gratulerer så mye med kjæreste:) Så stas! Det å få seg kjæreste er ofte spennende og fint, samtidig som det kan føles veldig nytt og litt ”skummelt”. Nå vet jeg verken hvor gamle dere er eller om dette er din første kjæreste, men uansett så kan jeg skjønne hvorfor du kan bli irritert på moren din. Selv om jeg regner med at moren din ”erter” deg bare fordi hun syns det er litt stas at datteren har fått seg kjæreste. Voksne kan av og til være litt klønete når man snakker med barna sine. Det kan hende moren din rett og slett er litt usikker på hvordan hun skal snakke med deg om kjæresterier. Den enkleste måten hun kan vise at hun bryr seg, kan da være å erte deg litt. Jeg kan derimot skjønne at for deg så oppleves dette som plagsomt, og det skaper heller en avstand mellom deg og moren din. Hvordan ville hun reagert om du sa ifra til henne at du ikke syns det var noe gøy, tror du? Foreldre trenger ofte hjelp av dere ungdommene til å skjønne hvordan de skal gå fram i møte med dere. Spesielt når man nærmer seg/ er i puperteten, for da er det ikke alltid foreldrene klarer å henge med på hvor raskt de ”søte små” barna deres vokser opp. Lykke til med kjæresten, også håper jeg at det ordner seg mellom deg og moren din!

Når det gjelder anonymiteten på dere som sender inn spørsmål til oss, så har vi ingen mulighet til å spore dere opp på noen som helst måte. Det eneste vi ser når dere sender inn spørsmål er:

Denne e-posten er sendt via 13-20!

Fint at du spør, for det er det sikkert flere som lurer på:)

Vennlig hilsen 13-20

I klasserommet

Er det dårlig gjort?