Er det dårlig gjort?

Hei!

I morgen skal jeg møte en gutt for andre gang. Men han tror jeg skal møte han alene. Altså bare meg og han. Men jeg skal ha med meg en venninne som skal overnatte og jeg tror ikke han vet det.. Er det dårlig gjort?? :/ jeg avtalte først med venninnen min.. men jeg vet ikke om det er dårlig gjort !! Jeg har snakket mye meg han i telefonen, på skype og på facebook ogsånn også tror jeg ikke om han vet om venninnen min skal bli med.. :/ og jeg skulle egentlig møte han på onsdag, men da sovnet han. så da fikk jeg ikke møtt han.. Men er det dårlig gjort?

anonym jente.


Svar:

Hei Anonym jente!

Det er fort gjort å avtale to ting på samme tidspunkt. Det gjør vi alle. Det som kan være lurt når man oppdager det, er å bare være ærlig med dem man har gjort avtaler med, at man har dobbel ”booket” seg. Du skriver at du bare har møtt han en gang før, så jeg kan også forstå om det kan være litt ekstra trygt og ha med venninnen sin for å være litt tryggere. Jeg håper hvertfall dere får en fin kveld sammen, alle tre!:)

Vennlig hilsen 13-20

Kjæreste

Blir mobbet/baksnakket