Hva gjør jeg?

hei jeg er en jente på 14 år og har problemer hjemme. foreldrene mine kjefter og masser på meg hele tiden. og det som er det verste r engang så slo moren min meg og lugga meg. Hun slo meg fordi jeg mista en ting på bakken. Moren min til og med lugget samme sted som skjedde for 1år siden. (for 1år siden så mistet jeg litt håret på en drill). Og etter hun lugget meg så svei det i håret mitt og jeg sa det til mamma og pappa men de brydde seg ikke om meg. og de stoler ikke på meg. og de tror ikke på meg. hvis jeg sier en som er sant så tror de ikke på meg.jeg gråter nesten heletiden og når moren og faren min ser så sier de at det er ikke syn på meg og jeg har sakt det hele tiden at de kan slutte å si til meg for jeg er faktisk såret pågrunn av dem. hva gjør jeg???


Svar:

Hei jente 14.

Så utrolig tøft av deg å dele med oss de vonde opplevelsene, og de triste følelsene du bærer på. Dette er følelser det er vondt og tungt å bære alene. Det å bli slått av sin egen mor er ikke greit! Og når man i tillegg uttrykker at man blir såret av det, og ikke blir tatt på alvor på de følelsene, skjønner jeg godt at du blir trist og lei deg. Om foreldrene dine mener at det ikke er synd på deg, så er det uvesentlig når det er du som sitter med de triste følelsene. Følelsene dine kan ingen ta fra deg. Du har tatt et viktig skritt i å kunne få det bedre, ved å sette ord på det ved å sende inne denne meldingen til oss. Neste skritt kan være å snakke med noen. Ut fra dine beskrivelser blir jeg opptatt av om du har noen voksne du stoler på rundt deg som du har eller kan fortelle dette til? Det kan være helsesøsteren på skolen, en lærer eller en voksen venn av familien? Har du ikke en voksen du vil snakke med dette om, kan du absolutt ta kontakt med oss. Vi vil gjerne møte deg for å kunne gi deg støtte på de følelsene du sitter med. Om det er skummelt å møte oss, kan vi ta et anonymt møte i første omgang. Du trenger ikke opplyse oss om verken navn eller hvor du bor. Du kan snakke om akkurat det du vil. Du kan ringe eller sende sms direkte til Mariann: 98267835 eller Hans Eskil: 98267837. Hvis du ikke har mob tlf eller penger å ringe/sende sms for, kan du sende oss en mail direkte på epost: mariann@baerumkf.no eller hans.eskil@baerumkf.no, så kan vi avtale et tidspunkt å møtes. Vi kan enten ta en biltur, gå en tur sammen, eller vi kan snakke sammen på kontoret vårt. Der du føler det tryggest. Hvis du ikke er klar for å møte noen, men ønsker allikevel å snakke med noen er Alarmtelefonen for barn og unge tlf: 11611 åpent døgnet rundt. Det er gratis å ringe dit, og du kan være helt anonym. Jeg vil absolutt anbefale deg å ta kontakt med noen når du selv er klar for det. Håper virkelig at du får det bedre!

Vennlig hilsen 13-20

Alt går ut over andre + det er vanskelig for meg, når det er vanskelig for bestvenninnen min

Venninnekrangel