Sviktet søsteren min

Hei! Jeg sviktet søsteren min ved å si hemmeligheten hennes videre til en venninne som tydeligvis hadde sagt det til mange andre og nå hater søsteren min meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hun stoler ike på meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at hun skal stole på meg igjen. Nå vet kjempemange og hemmeligheten og alt sånn, og hun er kjempesur på meg. Hva gjør jeg!?


Svar:

Så flott at du og søsteren din er så gode venner at dere deler hemmeligheter med hverandre  . Det jeg leser er at du er lei deg og angrer på det du har gjort imot søsteren din.  Så fint at du velger å være åpen om dette og innrømmer at du har gjort feil, det er et veldig bra utgangspunkt for å bli venner igjen. Først og fremst tenker jeg at du må fortelle søsteren din det samme som du har skrevet her. At du sviktet henne og sa ting som du ikke skulle ha sagt og hvordan du føler deg nå. Det vil for det første kreve mot av deg å fortelle dette til henne, særlig nå som hun er ”kjempesur” på deg, men det kan gjøre det lettere for dere å få skværet opp og bli venner igjen raskere. Det er klart at du ikke kan vite hvordan søsteren din kommer til å reagere, men du får i hvert fall gjort det du kan. Du kan også be foreldre/foresatte om hjelp til å snakke med søsteren din om hvordan du har det nå og at du angrer, hvis det blir for vanskelig å snakke med søsteren din direkte. Jeg tenker også at det er lurt å smøre seg med tålmodighet, det kan være at søsteren din trenger tid for å godta unnskyldningen din. Jeg vet jo ikke hva hemmeligheten dreier seg om… Det er også lurt å si til venninnen din at det ikke var greit at hun spredte hemmeligheten om søsteren din til andre. Lykke til! Du må bare skrive til oss igjen hvis du lurer på noe mer eller har lyst til å snakke med oss i 13-20.

Snapchat

Krangel med bestevenninnen min