Solbriller

Hei!

Jeg trenger litt hjelp ang. hun ene venninnen min.

For en måned siden ble to av solbrillene mine stjålet og jeg så dem før hun ene venninnen min kom til meg, og etter hun var hos meg var de borte. For noen få dager siden skrev jeg en melding til hun på mobilen om hun hadde stjålet solbrillene mine. Jeg srkev at jeg ikke hadde sett dem etter hun hadde dratt fra meg, og jeg så dem før hun kom til meg. Jeg spurte om hun hadde sett dem eller visste noe også sier hun at jeg beskylder hun for å ha tatt solbrillene. Også ble hun skikkelig sur på meg fordi jeg sa det.

I dag på hjem hjem fra skolen så jeg hun.(vi går ikke på samme skole, men går forbi en annen skole på vet hjem) jeg så hun på vet hjem og hun så meg. Jeg hadde tenkt til å rope hei til hun, men rett før det, hadde jeg fått øyenkontakt med hun også så hun skikkelig surt på meg. Før jeg så hun, hadde jeg ringt for å spørre om hun ville finne på noe meg med sånn at vi kunne prate litt om det. Etter vi så hverandre ringer hun meg. Det første hun sier er “Var det siden du ringte?” jeg svare “neida. det var egentlig ikke noe..” også sa hun ok å la på.

Hva burde jeg gjøre?


Svar:

Hei.

Dette virker som en veldig ubehagelig situasjon for deg. Det veldig kjipt når ting en har bruk for forsvinner. Enda vanskeligere er det når du mistenker venninnen din for å ha tatt solbrillene. Det dumme med denne situasjonen som du og venninnen din har havnet i, er at det kan skade vennskapet deres. For å få orden på denne situasjonen, syns jeg det er best å la de voksne vite om situasjonen, slik at de kan hjelpe til med å få orden i den. Det kan fort bli tungt for deg å stå i dette alene.

Hvis du ikke har snakket med foreldrene dine om dette, anbefaler jeg deg om å høre med dem om de kan hjelpe deg i denne situasjonen. Da kan de snakke med hennes foreldre slik at dere lettere kan finne ut av hva som egentlig har skjedd. Først da kan du og venninnen din få det ut av verden og bli ordentlig venner igjen.

Jeg håper virkelig at det ordner seg for deg snarest mulig, først og fremst for vennskapets skyld, men selvfølgelig også at du får solbrillene dine tilbake.

Ta gjerne kontakt med 13-20 igjen, hvis du lurer på noe mer.

God sommer :)

Kutter meg

Ser ting