Vennskap

Hei!

Jeg er veldig lei meg. Jeg og bestevennen min kranglet i dag og jeg vet ikje kossen me ska bli venner igjen<3


Svar:

Hei!

Det er aldri noe kjekt å krangle med bestevennen sin. Vi skjønner godt at du er lei deg. Nå vet ikke vi hva denne krangelen handlet om, men noe av det viktigste i et vennskap er evnen til å be om unnskyldning ogsi at man vil bli venner igjen. Det er ganske vanlig at venner krangler litt innimellom, og at det faktisk kan gjøre vennskapet sterkere. Men det er aldri noe gøy mens det står på. Det krever mot å tørre å ta det første skrittet til å bli venner igjen. Spesielt hvis den andre har såret deg veldig, eller du vet at du har såret han/henne. Samtidig må det alltid være en som tar det første skrittet for at man blir venner igjen. Og ofte vil den andre da bli lettet over at man får ordnet opp i det.

Hvis du ønsker mer konkrete råd er det bare å ringe (tlf. 98267835) eller så kan en av oss møte deg for en prat? Uansett håper vi det ordner seg for dere!

Hilsen oss i 13-20 :)

Vonde ting

Jeg vet ikke