Vonde ting

Hei jeg har en del ting jeg syns er vanskelig og som jeg lenge har villet få ut. Jeg har bare aldri hatt noen å si det til. Jeg vet ikke om mine problemer er litt verre enn andres eller om det bare er helt normalt men det sliter på meg og jeg føler meg ikke noe bra. Det omhandler mobbing, familieproblemer, selvfølelse og selvbilde. jeg har også drevet med selvskading for 2 år siden som jeg har hatt tilbakefall på. Jeg er ikke komfortabel med å skrive alt her og jeg tør heller ikke komme til samtaler. Derfor lurer jeg på om det er mulig å ha en lags samtale hvor jeg kan snakke med dere gjennom mail? Kan det da fortsatt være anonymt og dere har taushetsplikt og sånn da?


Svar:

Hei! Først vil vi si at det er tøft av deg å skrive til oss om vanskelighetene du opplever i livet ditt. Mobbing, familieproblemer, lav selvfølelse og selvskading er alle alvorlige ting som man ikke bør gå alene med. Kanskje har selvskadingen din blitt en måte å uttrykke den smerten du ikke har klart å dele med noen? Vi håper og tror at det å sette ord på det vonde og vanskelige kan fjerne behovet ditt for å skade deg, og vi er derfor veldig glad for at du har tatt kontakt med oss.   Vi forstår at du foretrekker å kommunisere via mail. Send en mail til ida@13-20.no. Du vil ikke være anonym for Ida som mottar mailen, men vi har fortsatt taushetsplikt. Vi gleder oss til å høre fra deg. Hilsen oss i 13-20.

Får ikke pupper

Vennskap