Får ikke pupper

Hei!

Jeg er en jente på 15 år, som sliter veldig med selvtilliten min når det gjelder pupper. Puppene mine (hvis jeg i det hele tatt kan kalle det pupper) vokser ikke. De har begynt å vokse litt, men de har ikke vokst på kanskje to år. Alle de andre vennene mine har store pupper og det er veldig kjipt å være den som ikke har det. Jeg vet at man må prøve å se på det positive med seg selv og prøve å godta seg selv sånn man er, men det er så vanskelig når pupper synes så godt. Jeg vil ha pupper, ikke bare for at gutter skal like meg, men for at jeg skal se ut som en kvinne. Det er så kjipt å ikke bade med de andre om sommeren, bare fordi jeg ikke takler det pga. at jeg ikke har pupper. Det jeg egentlig lurer på er om det går an å gjøre noe? Alle sier at jeg bare må vente og at det ikke er noe å gjøre med. Men jeg er villig til å gjøre hva som helst. Vurderer silikon når jeg blir eldre. Ikke mye, men sånn at jeg ser normal ut. Men hvis det finnes andre og bedre måter så vil jeg prøve dem. Trenger virkelig hjelp.

Hilsen puppeløs jente.


Svar:

Hei Jente 15! Kropp og utseende er noe som opptar mange, uansett alder. Samtidig som vi vet at i den alderen du er i nå er det ekstra vanskelig, siden man utvikles i ulikt tempo. Noen får pupper allerede i 11-12 års alderen, mens andre får det ikke før man er over 18 år. Det er veldig forståelig at det å føle seg annerledes ikke er noe kjekt. Og du skriver også at det går utover selvtilliten din. Det er vondt å høre. Vi har nok ikke noen tips til deg ifht det å få større pupper, det er nok naturen som må gå sin gang. Derimot er det mye man kan jobbe med inni seg for at det ikke skal gå utover selvtilliten din slik du beskriver at det gjør i dag. Du må gjerne komme til samtale hos oss hvis du ønsker mer konkrete råd ifht hvordan jobbe med selvtillit. Da er det bare å sende en sms eller ringe: 98267835, eller sende mail til mariann@13-20.no, så kan vi lage en avtale. Vi håper virkelig at du vil bli glad i kroppen din. Du er perfekt akkurat som du er! Vennlig hilsen 13-20

Stort valg

Vonde ting