Hva skal jeg gjøre?

Hei! Jeg er en jente på 17 år og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg og eksen min gjorde det slutt for en måned siden, og mamma sa at jeg ikke fikk lov å få ny kjæreste med en gang igjen.. Men nå liker jeg en og han liker også meg.. hva skal jeg gjøre?


Svar:

Hei, jente 17 år. Takk for at du tar kontakt. Vi skjønner at det kan være vanskelig å gå rolig fram når man opplever gjensidig god kjemi med en annen. Du sier ikke noe om hvor lenge du og eksen din var sammen, eller hvorfor det ble slutt. Var han din første kjæreste, eller har du vært sammen med flere før? Når to mennesker liker hverandre, kan det være vanskelig å ta i mot andres råd om å holde seg unna – noen ganger gjør slike råd til og med at det blir mer spennende å være sammen! Vi kan forstå at moren din tenker det er lurt at du tar en pause før du ”rusher” inn i et nytt forhold. Ofte hjelper det å få det gamle forholdet litt på avstand før man egentlig er i stand til å se hva man ønsker seg med en ny. Hvis denne nye gutten virkelig er interessert i deg, vil det neppe skremme han bort om han må vente litt før dere kan bli sammen. Kanskje får dere da en sjanse til å se hvordan dere fungerer som venner, uten at hele ”kjærestepakka” gjør ting mer komplisert? Gode kjæresteforhold har ofte et godt vennskap i bunn. Hvis du har lyst til å snakke mer om dette, kan du gjerne ta kontakt med oss på sms eller ringe 982 67 831.

Vennlig hilsen oss i 13-20 :)

Spiseforstyrrelse

Veldig ofte slapp