Møte en gutt jeg liker

Hei! Jeg har snakket noen dager med en gutt som jeg liker. Han bor en halvtime/kvarter unna meg, og spør om jeg vil komme dit en gang. Vet ikke hvorfor men hver gang en gutt spør om å møtes så feiger jeg ut. Jeg er så redd att det skal bli så sykt kleint eller at vi har ingenting å snakke om. Men jeg vil jo gjerne møte han, og se om det kan bli noe.


Svar:

Hei!

Det er nok mange som kjenner seg igjen i det du skriver. Den første “daten” er noe de fleste grugleder seg til – nettopp fordi det kan bli litt kleint! Du skriver at dere bare har snakket sammen noen dager. Mange som møtes på nettet snakker sammen i ukevis eller månedsvis før de møtes, hvis man i det hele tatt kommer så langt. Dersom du møter noen på nettet som du ikke kjenner til i virkeligheten, er det lurt å gå ekstra rolig fram. Vi anbefaler ungdom å ta noen forholdsregler, sånn at man føler seg trygg og har kontroll på det som skjer. En av de tingene som er ekstra viktig, er å ikke møte en fremmed for første gang alene. Kanskje kan du foreslå at dere skal møtes sammen med noen venner på en kafé? Eller gå en tur? Jeg synes ikke du er feig som ikke tør å komme hjem til han, tvert om! Det er klokt å vente med dette til du kjenner han bedre. Hvis han virkelig vil møte deg, tåler han å vente til du føler deg helt trygg, uten å miste interessen.

Det er flere ting du ikke sier noe om, som vi lurer litt på. Er denne gutten på din alder, eller er han eldre? Kjenner du noen som vet hvem han er, og som kanskje kan fortelle deg litt om han? Ber han deg om å sende bilder av deg selv, for eksempel uten klær? Virker det som han er mest nysgjerrig på deg som person, eller på kroppen din? Ved å snakke mer sammen før dere avtaler et møte, kan du også finne ut mer om hva han er ute etter. Hvis han viser seg å være en ordentlig fyr som er oppriktig interessert i deg, er jeg sikker på at dere har nok å prate om når den tid kommer! :) Lykke til!

Hilsen oss i 13-20

Forelsket?

Sex