Forelsket?

Hei. Jeg er veldig forvirret. Jeg har vært forelska i en gutt lenge, men etter at han kyssa meg har jeg ikke følt det sånn lenger. Det er som om jeg ikke er forelska lenger, men jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Jeg tror jeg er deprimert og at det kanskje er grunnen til at jeg ikke føler det sånn for han lenger. Men jeg skjønner ingenting av meg selv uansett.


Svar:

Hei! Så flott at du skriver til oss. I ungdomstiden er det vanlig å ha mange av de følelsene du forteller om her. Følelsene kan løpe litt løpsk, og man er ikke sikker på hva man føler, og hvordan man føler. I det ene øyeblikket kan man føle seg forelsket og spent, i det neste blir man forvirret og lei.  Det er mange følelser ungdom skal kjenne på både når det gjelder forelskelse og andre ting. Når det er sagt, finnes det også noen følelser som kan bli så vonde og forvirrende at det kan bli vanskelig for ungdommen å vite hvordan man skal håndtere dem. Dette er ikke godt å gå rundt med selv. I 13-20 snakker vi med mange ungdommer om forvirring rundt forelskelse eller om andre følelser. Vi mener det er viktig for ungdom å sette ord på følelser, særlig følelser som sliter. Du sier at du også kanskje er deprimert. Dette er følelser som er vondt å ha. Dersom du ønsker å snakke med en voksen om dine følelser, må du vite at du bare kan kontakte oss.Vi er voksne som har taushetsplikt og som har tid til å snakke med ungdom om absolutt alt :) Måten du kontakter oss er ved å  ringe, sende sms, eller sende melding på facebook. Lykke til!

Hilsen oss i 13-20

Venner

Møte en gutt jeg liker