Piller

Kan dere gi resept på piller mot depresjon? Jeg orker ikke de mørke tankene lengre. Jeg har mistet alle vennene mine og er redd jeg skal miste kjæresten min og.


Svar:

Hei!

Det høres ut som om du er i en situasjon som er tung og vanskelig – du har mørke tanker, mistet venner og er redd du mister kjæresten din også. Vi i 13-20 skriver ikke ut resepter, men kan gjerne ha samtaler med deg. Ofte kan ting føles lettere når man har fått delt det tunge med noen. Kunne du tenke deg det? Da kan du sende en sms til Ida på 98267833.

Hvis du ønsker medisiner mot depresjon må du gå til fastlegen. Fastlegen kan skrive ut dette etter å ha vurdert deg. Noen fastleger vil nok henvise deg videre til psykolog i tillegg for å kunne følge deg opp når du eventuelt tar disse medisinene. Det er ikke slik at medisiner er en enkel løsning selv om det ofte kan virke sånn.

Vi håper du får tak i den hjelpen du trenger, og husk at du bare må ta kontakt med oss!

Hilsen oss i 13-20 :)

Foreldre og psykisk vold

Sliten og forvirret