Forelska

Hei, jeg begynte å like en gutt på hytta mi veldig godt. Han er naboen min på hytta mi, og vi pleide å finne på ting som bowling, bordtennis, billiard og snakke. Sist jeg var der banket han på døra og lurte på om vi skulle dra i slalåmbakken, bare vi to. Jeg sa jo selvfølgelig ja og det var kjempegøy, men så måtte jo jeg dra, og jeg har så lyst til å møte han igjen, men han bor jo langt unna og han har ikke sosiale medier og sånt. Jeg har lyst til å møte han igjen, men jeg får jo ikke kontaktet han. Hilsen jente på 14 år


Svar:

Hei! Takk for at du skriver til oss! Så moro å treffe en gutt du gjør aktiviteter med og trives godt sammen med! Vi forstår at det kan være vanskelig å opprette/opprettholde kontakten med denne gutten dersom han ikke har sosiale medier. Samtidig så har han kanskje en telefon? Hvis du vet hele navnet hans, kan du jo for eksempel søke ham opp på nettet og finne mobilnr hans? Vi tenker at det er helt innafor å sende en hyggelig sms til ham. Kanskje du kan takke for en hyggelig slalåmtur og spørre ham hvordan resten av påsken har vært? Hvis du synes det var hyggelig at han kom på døren og spurte deg med på slalåmtur, så synes nok han det er hyggelig med en sms :) Og da kan dere eventuelt fortsette praten på sms/telefon. Vi ønsker deg lykke til! :) Hilsen oss i 13-20

Spiseforstyrrelse

Familie