Overgrep

Hei! Kan man snakke med dere om overgrep og voldtekt, eller finnes det egne steder der man snakker om det? Jeg har selv blitt utsatt for overgrep, og kunne trengt noen å snakke med, men syns det er så pinlig å snakke om.

Er det noe spesielt som må ha skjedd eller man må ha opplevd for å kunne snakke med dere?


Svar:

Hei! Så bra at du tar kontakt! Vi i 13-20 prater med mange ungdom som har opplevd overgrep og voldtekt, og du må gjerne komme og snakke med en av oss om det du har opplevd. Det er ikke noen spesielle typer opplevelser man må ha opplevd for å komme til oss. Vi gjerne prate med deg! Kontaktinfo finnes til venstre på siden her, du kan sende Ida en sms (98267833) og avtale en tid med en av oss hvis du ønsker det. Håper vi hører fra deg! Hilsen oss i 13-20

Voldtekt eller ikke?

Sjenert