Dyp sorg

Jeg tør ikke snakke med noen om dette, men jeg er en 14 år gammel jente som veldig lenge har hatt det vanskelig og for 5 mnd siden kom en gutt og hjalp meg og vi ble veldig gode venner. Etter tre mnd spurte han meg, etter vi hadde hjulpet hverandre i vonde tider med veldig få venner begge to. Jeg svarte ja og i to måneder hadde jeg det bedre enn noen sinne. Alt var mye bedre enn før men plutselig når jeg går på facebook ser jeg at X’en hans skrev at kjæresten min var verdens beste kjæreste, og når jeg snakket med han om det innrømmet han at han aldri hadde likt meg eller noe, han bare latet som “uten å tenke seg om” og altså vært sammen med begge to samtidig og at jeg var en trøst fordi hun bodde så langt unna. Og han var den eneste jeg hadde. Han hadde løyet til meg hver dag i over to måneder og jeg hadde blitt god venn med familien hans og sånt. Jeg er helt fra meg og klarer ikke gjøre noe som gjør meg glad for alt minner meg om han og jeg kan ikke høre
på musikk en gang for alle sanger har noen ord som minner meg om han. Og hvis jeg prøver å spørre hvorfor han gjorde det eller noe så ignorerer han meg. Hva skal jeg gjøre for å komme over han?
Hilsen helt fortvilet jente


Svar:

Kjære fortvilte jente, dette gjorde vondt å lese!

Det er ikke okay å behandle andre slik denne gutten har behandlet deg! Du fortjener ikke dette! Han burde i det minste være tøff nok til å snakke med deg om det, slik at du får svar på hvorfor han gjorde som han gjorde.

Når det er sagt, gjorde det også vondt å lese at du har hatt det vanskelig og at han var den eneste du hadde. Du skriver at du ikke tør å snakke med noen om dette, men vi vil oppfordre deg til å prøve. Om du ikke kjenner noen du kan snakke med, må du bare ta kontakt med oss, vi vil gjerne snakke med deg. Å åpne opp og snakke om det som er vondt, er ofte til god hjelp for å komme over og «bli ferdig» med det man bærer på.

Send en melding til Ida på 98267833 og avtal en tid med en av oss. Håper vi hører fra deg!

Hilsen oss i 13-20

Mobbing

Voldtekt eller ikke?