Lei meg

Hei i det siste har jeg ikke klart å sette pris på familien min eller vennene mine. Jeg er mye alene og orker for det meste ikke bli med på noe som før. Jeg sover dårlig og våkner flere ganger i løpet av natta. Jeg får mye dårlig samvittighet for ting jeg har gjort. Dette kan være som at jeg ikke setter nok pris på familien min og er frekk mot dem og i dårlig humør over lengre perioder. Jeg har også fått et veldig dårlig selvbilde. Jeg liker ingenting med meg selv og føler med ikke bra nok for noen. Jeg liker ihvertfall ikke kroppen min lengre. Jeg er ikke fornøyd med noen ting.


Svar:

Hei! Takk for at du deler dette med oss. Her har du virkelig satt ord på følelser som ikke høres gode ut. Du har ikke kommet med noe konkret spørsmål til oss, som vi skal svare på, men vi vil likevel prøve å svare på de tankene du beskriver for oss så godt vi kan. I løpet av livet, opplever dessverre flere mennesker å ha liknende følelser som du beskriver. Isolasjon, dårlig selvbilde, følelsen av ikke å være god nok og ha dårlig samvittighet er vonde opplevelser ingen trenger eller bør gå å bære på alene. Gjennom ungdomsårene kan nok dessverre disse følelsene forsterke seg, fordi dette er år hvor mennesker finner ut mer av hvem vi er. Likevel er dette mer utfordrende for noen enn for andre.  Vi oppfordrer deg til å fortsette med å sette ord på det du har startet med for oss nå. Dersom du føler det naturlig, kan du kanskje prøve å snakke med foreldrene dine om det vanskelige du opplever ovenfor dem? Dersom det ikke er naturlig for deg å snakke med familien din, finnes det kanskje andre voksne du har tillit til og kan snakke med? Ofte kan samtaler om sine vonde følelser hjelpe mennesker til å få det bedre inni seg. Vi i 13-20 ønsker deg hjertelig velkommen hit dersom du ønsker det også :) Se kontaktinfo til venstre. Det vi tror er viktig er at får det ut til noen du stoler på, så du slipper å gå å bære på det vonde alene.

Alt godt fra oss i 13-20 :) 

Rar følelse

Spredning av nakenbilder