Gud

Snakker dere om gud eller er det at man kan snakke om alt, tro, livet osv


Svar:

Hei :)

Så bra at du spør! Vi snakker med ungdom om alt mulig, det er ungdommene som kommer hit som bestemmer hva de vil at vi skal snakke om. Vi pleier å si at vi snakker med ungdom om alt «mellom himmel og jord», det vil si både de store og vanskelige spørsmålene her i livet, og alle små gleder og sorger man opplever i hverdagen. Vi snakker om livet, om venner og familie, om sex og kjærlighet, om skole og framtid, og mye mer. Vi snakker om det som er lett og om det som er vanskelig.

Vi som jobber i 13-20 er opptatt av å bli kjent med ungdommene som kommer hit, vi vil bli kjent med hele deg :) Det betyr at vi også kan snakke om livssyn, Gud og tro og tvil, hvis det er noe du ønsker å snakke om. Alle som jobber i 13-20 har utdannelse og erfaring i å kunne snakke om eksistensielle spørsmål, og det tror vi er verdifullt, siden det ikke alltid er så lett å snakke med en voksen om hva man tror eller ikke tror på. Men det er ikke noe du trenger å snakke om for å komme til samtaler hos 13-20. Du velger selv hva du vil bruke samtaler hos oss til! Håper dette ga deg svar på det du lurte på?

Vennlig hilsen oss i 13-20 :)

Problemer med å forklare

Forelskelse