Forelskelse

Hva skal jeg gjøre for å få en jeg liker til å bli i bedre humør når henne ikke vil snakke med meg?
Gutt 17


Svar:

Hei Gutt 17

Slik vi forstår spørsmålet ditt, er det en jente du liker som ikke er i godt humør. Samtidig ønsker ikke denne jenta å snakke med deg og du lurer på hva du kan gjøre med det? Nå vet jo ikke vi hvorfor hun ikke er i godt humør. Det kan jo være fordi hun er lei seg for noe, eller det kan handle om noe helt annet. Vi vet heller ikke hvorfor hun ikke ønsker å snakke med deg. Kan det ha skjedd noe mellom dere som har ført til dette? Om det har skjedd noe mellom dere som gjør at hun ikke ønsker å snakke med deg, kan det være fint å finne ut av hva som har skjedd? Kan det være det handler om at hun ikke liker deg tilbake og ikke ønsker å gi deg falske forhåpninger?

Det kan være vanskelig å akseptere at den man er forelska i ikke har sånne følelser tilbake, men det skjer en gang i blant. Det er jo jenta du liker som skal få bestemme hvem hun ønsker å snakke med og ikke. Om den du liker ikke liker deg tilbake, trenger ikke det bety at det er deg det er noe galt med! Det er dessverre ikke alltid slik at mennesker har de samme følelsene overfor hverandre.

Så hva kan du egentlig gjøre? Har du prøvd å være ærlig med jenta om at du er interessert i henne? Har du prøvd å være nysgjerrig på hvem hun er? Stille henne spørsmål, eventuelt be henne med på date? Om hun takker nei til å gå på date med deg, har du gjort noe for å vise at du er interessert. Samtidig kan hun få stå for sitt valg.

Vi håper dette var til litt hjelp for deg! Det er ikke så mye mer vi kan gi av konkrete råd, når vi vet så lite om situasjonen. Ta gjerne kontakt med oss igjen hvis du ønsker å prate videre om dette!

Vennlig hilsen oss i 13-20

Gud

Hva skal jeg gjøre?