Utslett?

Hei! Jeg har tidligere og spesielt nylig opplevd utslett over brystet og over penisroten. Vet ikke hva jeg skal gjøre, kan dere hjelpe?


Svar:

Hei :)

Vi har ikke så mye helsefaglig kompetanse, men vi skjønner godt at det er ubehagelig å ha utslett som man ikke vet hvorfor dukker opp. Utslett er en ofte en reaksjon på en infeksjon, hudirritasjon eller allergi. Vi vil gjerne oppfordre deg til å oppsøke helsesøster, helsestasjonen eller fastlegen din. De kan enklere hjelpe deg når de får sett på utslettet og tatt de prøvene de trenger. Det er sannsynligvis ikke noe farlig, men kanskje trenger du enkle medisiner for å få bli kvitt utslettet :)

Vi legger ved en link til helsestasjonene i Bærum:

https://www.google.no/search?q=helsestasjon+b%C3%A6rum&oq=helsestasjon+b%C3%A6rum&aqs=chrome..69i57j0l5.22994j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Vennlig hilsen oss i 13-20

Kaste opp

Vanskeligheter for å gå på skolen