Vil ikke si det til mamma og pappa

Hei! Jeg er ei jente i 8. klasse. Jeg har lenge vært trist og ikke i godt humør. Noen dager er jeg glad, kan smile og le og jeg kan mene det. Men det snur veldig fort. Jeg får dårlig selvtillit, klarer ikke konsentrere meg på skolen, vil ikke være med venner, mister all energi og motivasjon til skole, trening og diverse. Jeg har en bestevenninne som vet om det og hun gjør alt for å hjelpe meg, men jeg føler at jeg trenger mer hjelp enn det. Problemet er at jeg ikke tør å si det til mamma og pappa fordi jeg syns det er flaut og jeg er ikke så flink til å snakke med de om følelser.
Går det an å møte en av dere for en samtale? i så fall uten at foreldrene mine trenger å vite det.

Hilsen 8. klasse jente


Hei jente i 8. klasse :)

Så fint at du tar kontakt! Vi skjønner at du tenker på mange ting og da er det godt å ha noen å prate med. Det er godt å høre at du har en god venninne som støtter deg og bryr seg om deg! Samtidig er det også godt å snakke med noen voksne, for eksempel foreldre som er våre nærmeste omsorgspersoner. Men du skriver jo at det er vanskelig å fortelle om ting til foreldrene dine. Vi vil veldig gjerne prate med deg :) Så kan det hende du opplever at det blir enklere å snakke med foreldrene dine, etter at du har fortalt om det som er vanskelig til oss. Uansett, vi vil gjerne møte deg. Du kan ta kontakt med Marit, 98267835, så vi kan lage en avtale. Om du ikke bor i Bærum, kan du likevel ta kontakt med Marit, så finner vi noen som kan snakke med deg der du bor :)   

Jeg gleder meg til å høre fra deg!
Hilsen Marit og 13-20 :)

Tro

Å like noen