Sliter

Jeg er ofte sliten og orker ingenting og er ikke sulten. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men det har vært det en ganske god stund. Det har ikke skjedd noe som kan være en grunn til dette, og jeg har masse venner og trives veldig godt på skolen. Jeg skjønner ikke hva det kan komme av. Lurte på om kanskje dere hadde en ide til hva det kan være?


Svar:

Hei!

Så fint at du tar kontakt. Det må være frustrerende å ha det sånn, og jeg skjønner godt at du gjerne vil finne svar på hvorfor du har det sånn. De symptomene du beskriver kan komme av mange ulike årsaker. Ett sted å begynne er å ta en blodprøve for å utelukke om du mangler vitaminer eller jern. Dersom det viser seg at du ikke har noen mangler av hverken vitaminer eller jern, kan det være fint å snakke med noen om hvordan du har det. Du skriver at det ikke har skjedd noe som kan være grunnen til dette, derimot vet vi at det ikke alltid er lett å klare å se sammenhengen av ting som skjer rundt en selv. Det kan hende noe i livet ditt påvirker deg uten av du selv helt er klar over det. Og da er det lurt å snakke med en trygg voksen, som kanskje kan hjelpe deg å sortere litt, og se situasjonen litt utenfra. Har du god kontakt med helsesøster på skolen, er det absolutt en å kunne snakke med. Ellers må du gjerne ta kontakt med oss på tlf: 98267835.

Håper du finner ut av det og får energien og matlysten tilbake!!

Hilsen oss i 13-20

Mamma

Flytting