Snakke, høre og matte

Jeg liker ikke snakke mye. Jeg liker ikke høre andre snakke for mye. Jeg liker ikke matte for hånd, jeg liker å gjøre matte på PC mens jeg hører på musikk. På grunn av “en i klassen” synger på polsk, og det hater jeg. Hva skal jeg gjøre med det?


Svar:

Hei! Her tar du opp flere ting som vi kan forstå er frustrerende for deg. Når det gjelder det å snakke og lytte til andre, så er vi mennesker heldigvis forskjellige. Noen elsker å prate, mens andre liker bedre å tenke, observere osv. For å slippe å høre på når andre prater mye, er det en god strategi å høre på musikk. Derimot er det ikke alltid det passer, som i undervisning på skolen. Om noen i klassen prater for mye og forstyrrer deg i timene, vil vi anbefale deg å si i fra til læreren. Så får læreren ta tak i det. Det samme vil vi råde deg til når det gjelder matten. Ta det opp med læreren din, om du kan få lov til å gjøre matte på PC. Fortell læreren hva som gjør deg frustrert, så vil det være lettere for læreren å forstå deg. Lykke til videre! Håper det blir bedre for deg :) Hilsen oss i 13-20

Mistet jeg nettopp min beste venn?

Gravid?