Fravær

Hei
Jeg lurer bare på hvordan det er med timer hos dere og fravær på skolen (mtp fraværsgrense). Vil det å dra for å snakke med dere telles som ugyldig fravær, eller er det mulig å få en form for timebekreftelse, slik man får hos BUP?
Og kan dere skrive sykemelding?


Svar:

Hei!

Så bra at du spør! I utgangspunktet gir ikke samtaler hos 13-20 i skoletiden gyldig fravær. Men i enkelte tilfeller lager vi avtaler med helsesøster eller andre på skolen, slik at ungdommen kan snakke med oss i skoletiden og få en bekreftelse på at dette er gyldig fravær. Da må vi i så fall bli enige om hvorfor det er viktig at samtalene foregår i skoletiden, og ikke utenom. 13-20 har også åpent to kvelder i uka og mulighet til å ha samtaler med ungdom etter skoletid.

Vi skriver dessverre ikke sykmeldinger, da anbefaler vi at du hører med fastlegen din.

Håper dette ga deg svar på det du lurte på!

Vennlig hilsen oss i 13-20 :)

Redd for meg selv

Tatt kontakt før