Hva skal jeg gjøre?

Hva skal jeg gjøre når en jente jeg liker kjempe godt har sagt at jeg ikke kommer til å høre fra henne på et par dager? og alt jeg tenker på er at jeg ikke orker mer


Svar:

Hei!

Så fint at du spør etter tips! Slik vi forstår deg, kjenner du en jente du liker kjempegodt. Kanskje er du litt betatt av henne og interessert i å bli bedre kjent med henne? Kanskje ønsker du at hun skal bli en bedre venn av deg, eller til og med en kjæreste? Så forteller hun deg at du ikke kommer til å høre fra henne på noen dager. Vi vet ikke helt hva dette fikk deg til å føle – ble du lei deg for at du ikke får snakket med henne, redd for at hun ikke ønsker å snakke med deg, eller kanskje irritert og frustrert over hvorfor du ikke skulle høre fra henne? Om hun ikke ønsker at du skal ta kontakt, kan dette henge sammen med mange ting. Det er helt og fullt hennes valg om hun ikke ønsker å snakke med deg de neste dagene. Samtidig skjønner vi at dette kan oppleves vanskelig. Du kan jo prøve å fortelle henne hva det får deg til å føle, når hun sier sånt? Eller du kan prøve å være interessert og spørre hvorfor du ikke kommer til å høre fra henne? Slik kan hun kanskje forstå at du bryr deg :)

Du sier at alt du tenker er at du ikke orker mer. Det er litt vanskelig for oss å vite hva det er du ikke orker. Er det følelsen av at du ikke får se eller snakke med henne du ikke orker? Når man er forelska kan det for eksempel gjøre vondt i kroppen når man ikke får sett hverandre, er det en slik følelse du ikke orker? Eller orker du ikke tanken på at hun ikke tar kontakt, fordi du er bekymret for henne? Send oss gjerne en mail på hei@13-20.no så kan vi fortsette å snakke sammen der. Da blir det litt enklere for oss å svare deg skikkelig, og du kan fortelle oss mer om hva du synes er vanskelig.

Vennlig hilsen oss i 13-20

Forelskelse

Dårlig selvtillit