Sex alene

Hei, jeg lurte på om man kan miste jomfruhinnen når man koser med kroppen sin altså at man har sex med seg sjølv uten å fingre eller putte noe i tissen, bare bruke en pute for å få den gode følelsen. (jeg vet at alle ikke har jomfruhinne, men vis om at man har det mister man den da.)


Hei! 

Dette var et godt spørsmål! 

Denne uken er 13-20 på en skole og har seksualundervisning sammen med en helsesøster. Her har vi i 13-20 lært at jomfruhinnen er en myte. Det man derimot har er en skjedekrans. Her kan du lese litt mer om den: https://www.sexogsamfunn.no/kropp/underliv-kvinner/

Selv om ingen av oss er leger, tror jeg vi med sikkerhet kan si at det ikke skjer noenting med skjedekransen da man velger å stimulere klitoris (for å få den gode følelsen) som er utenfor skjeden og plassert der de indre kjønnsleppene møtes foran. Dette kan du også lese mer om i linken over! 

Lykke til! Hilsen oss i 13-20 

Psykisk helse og skole

Om opphold på psykiatrisk avdeling