Min bestevenn

Hei. Jeg har en veldig god venn. På barneskolen hadde jeg få venner så jeg ble kjent med henne. Når vi begynte på ungdomskolen kom vi i forskjellige klasser. Jeg fikk meg noen nye venner som var superhyggelige. Hun andre jeg kjente fra barneskolen hadde sagt at hun kom til å få nye venner sånn at hun ikke hadde tid til meg. Hun fikk ikke nye venner. Og nå prøver hun og ta de nye vennene mine. Hva skal jeg gjøre?


Hei :)

Det høres ut som om du er redd for å miste de nye vennene dine, det skjønner vi godt at du ikke ønsker. Det føles bra å ha gode mennesker rundt seg.

Du forteller at du har en veldig god venn, men at det også var hun som «forlot» deg da dere begynte på ungdomsskolen og at du opplever at hun nå prøver å ta de nye vennene dine. Det må gjøre vondt. Vi vet jo ikke hva hun gjør som får deg til å tenke at hun prøver å ta vennene dine, eller hva som er grunnen til at hun gjør det. Derfor er det også vanskelig å svare på hva du skal gjøre i denne situasjonen. Samtidig husker du kanskje hvordan det var å ha få venner på barneskolen, slik at du kanskje kan kjenne deg litt igjen i hvordan venninnen din har det?

Du skriver at de nye vennene dine er superhyggelige, da tenker vi at de ikke kommer til å slutte å være venn med deg selv om noen andre vil bli venn med dem. Kunne venninnen din fra barneskolen kanskje blitt en del av din vennegjeng med alle de nye vennene?

Håper dette løser seg! Konflikter med venner er krevende og tungt <3

 

Hilsen oss i 13-20 :)

P-piller

Jeg har en del problemer