Selvskade

Hei. Jeg er en jente som ikke har det så bra. (....). Det er veldig deilig å kunne si dette til noen. Min venn er den eneste som vet dette og jeg vil veldig gjerne at dette ikke blir spredt utover alt på nettet. Hun har allerede sendt en melding om dette til dere. Takk for at dere leser dette


Hei kjære deg! 

Vi vet ikke om vennen din skrev til oss her på nettsiden vår, eller om det er en venn som har tatt direkte kontakt med oss på SMS. Vi vil likevel gjerne møte deg om du kunne tenke deg det, ta gjerne med vennen din om det er tryggest for deg. 

Vi har klippet ut litt av spørsmålet ditt for at det du bærer på ikke skal ligge åpent på nettet, håper det var ok (slik vi forstod deg ønsket du ikke at alle skulle få lese?). 

Om du ønsker å møte oss bare for å høre litt mer om 13-20 og hvem vi er, så kan du sende en SMS til Mariann på 982 67 835, og hun svarer deg så fort hun kan. 

Håper vi hører fra deg, da vi tenker at det du bærer på er tungt å måtte bære alene! <3 

Hilsen oss i 13-20

P-piller 2

Redd for venn