Vet ikke om jeg skal si det!

Hei 13-20!

Jeg er en jente på 13 (Snart 14), som ble sammen med en fyr i klassen for snart 4 måneder siden! Alle vennene mine mener at vi snart bør kysse, og at han snart må være med meg hjem, og at jeg må fortelle foreldrene mine om dette. Vi har begge prata om det å kysse, og mener at det bare skjer når det skjer, men vennene mine fortsetter bare å mase på meg.
Jeg tør ikke å fortelle foreldrene mine om dette enda, men er det sånn at jeg bør det?
Blir veldig glad for svar :))


Hei!

Så fint at du tar kontakt med oss, og så hyggelig med kjæreste! Det er fint å høre at du har venner som engasjerer seg i livet i ditt. Samtidig er det viktig å si at du har lov til å ta egne valg. Det du forteller om høres litt som et press fra vennene dine til å gjøre noe dere kanskje ikke selv ønsker, eller er helt klar for enda. Vi tenker at det som skjer mellom kjærester skal være trygt og godt, det skal være noe begge ønsker. Det skal få være noe som kjæresteparet deler, og ikke nødvendigvis med alle andre. Det gjelder også foreldrene dine. Det er fint å forteller foreldre om en kjæreste, for kanskje vil du ha besøk av ham til middag eller se en film med ham, og da er det jo litt fint at foreldre vet at han finnes. Likevel skal alle ting få skje i ditt tempo.

Hilsen oss i 13-20 :)

Redd for venn

P-piller