Forelskelse

Hei, jeg trenger litt hjelp angående forelskelse. Jeg var for 3 år siden veldig god venn med en annen jente. Vi gjorde alt sammen og forsto hverandre utrolig godt. Men etter at jeg begynte å utvide vennekretsen min fra de vi hadde sammen begynte det å avta. Vi snakket mindre og mindre sammen, hun svarte ikke på meldinger eller sendte meldinger like ofte som før og vi så hverandre mindre. Men, helt siden dette har jeg bare gått og tenkt på hun hele tiden, jeg har hatt drømmer om hun og jeg rett og slett klarer ikke å slutte og tenke på hun. Jeg føler at jeg kanskje kan være forelsket i hun da drømmene ikke handler om at vi er venner, men at vi er mer enn det. I tillegg har jeg ikke tørt å si noe til hun om dette.
Har dere noen gode råd angående dette? Og hvilke følelser er det jeg sitter med?


Hei! :)
Det høres virkelig ut som at du savner denne personen. Måten du beskriver følelsene og drømmene dine på gjør at det kan høres ut som en forelskelse eller et savn av en god venn. Uansett må det være vondt å miste den gode kontakten dere hadde da dere gjorde alt sammen og forstod hverandre godt. Det er noe fint og unikt med å føle en sånn god kontakt med en annen person, enten det handler om bare vennskap eller flere følelser. Slike nære relasjoner vil også gjøre ekstra vondt å miste, eller om man opplever at den andre ikke setter like stor pris på det man har sammen. Enten det handler om bare savn eller kjærlighetssorg så er det tungt å bære alene.

Det er vanskelig å gi konkrete råd uten å vite mer om situasjonen. For eksempel dette med at du ikke har sagt noe til henne. Noen ganger kan det være lurt å være forsiktig med å sette seg selv i en sårbar situasjon ved å fortelle hvordan man føler. Det er vanskelig å vite hvordan den andre vil reagere. Kanskje får du en annen reaksjon enn den du hadde håpet på. Andre ganger kan det være utrolig godt å få sagt det, uavhengig av hvordan den man liker tar imot det. Om du kjenner et behov for å fortelle henne, kan det kanskje være en idé å først høre med henne hva som gjør at hun har trukket seg unna? Og fortelle at du savner den relasjonen dere hadde?

Vi i 13-20 vil gjerne snakke mer med deg om dette om du ønsker det! Send oss gjerne en sms på 98267835 hvis du synes det høres fint ut.

Hilsen oss i 13-20

Alt er dritt!

Noe jeg ikke klarer å komme meg over...