Alt er dritt!

Hei, 13-20.

Jeg klarer ikke holde sammen lenger. Livet er rene kaos.

  • Mamma og pappa krangler

  • Ingen ekte venner

  • Angst ang skolen

  • Misfornøyd med kroppen/ utseende

Jeg klarer ikke mer. Jeg er deprimert. Hjelp..

 


Hei kjære deg!

Det høres ut som du har mye å bære på.

Du skriver bl.a. om krangling hjemme. Foreldres krangling kan være veldig krevende, både fordi stemningen hjemme blir dårlig av det, og på grunn av alle vonde følelser og alle tankene som dukker opp i hodet. Du skriver også at du ikke har noen ekte venner. Vi vet ikke helt hva du legger i det, men andre ungdommer vi har snakket med bruker også dette begrepet. Med det mener de for eksempel at de opplever at vennene ikke egentlig bryr seg, eller er til å stole på. Det gjør fryktelig vondt. Du skriver om angst ang skolen. Gjelder det sosialt, eller faglig? Og hvordan kjennes det ut? I tillegg skriver du at du er misfornøyd med kropp og utseende. Vi vet det er lett å ikke føle seg så fin som man skulle ønske. Særlig når man er ungdom, men spesielt i 2018 da skjønnhetsstandarden ekskluderer de aller fleste av oss vanlige mennesker.

Til slutt skriver du at du ikke klarer mer, og at du er deprimert. Har du noen å snakke med? Vil du komme å snakke med oss? Vi vil gjerne møte deg! Du kan sende en melding til Mariann (98267835), så får du møte en av oss!

 

Håper skikkelig på å høre fra deg! Du trenger ikke å bære alt dette alene! <3

Hilsen oss i 13-20 

 

Prestasjonsangst, skole

Forelskelse