Sex alene

Hei jeg er en jente på 16 år som ofte er ganske kåt. Jeg har en kjæreste men jeg føler meg ikke klar til å ha sex enda. Så jeg lurte på om dere hadde noen tips til å lage dildoer! Jeg tør ikke kjøpe kondomer eller noe sånt (eller å spørre om det for den saks skyld).
Takk


Hei!
Vi synes det er fint og modig av deg at du vil vente med sex til du selv føler deg klar! Det er også kjempefint om kjæresten din respekterer dette og gir deg den tiden du trenger. Sånn skal det være! :) Ingen skal presse noen til noe de ikke føler seg klar for, enten man er i forhold eller ikke.

Vi skjønner også at det kan oppleves flaut å kjøpe en dildo eller lignende i butikk. Men visste du at de fleste norske nettbutikker som selger sånne ting sender diskret i nøytrale pakker hvor man ikke kan se hvem som er avsender? Eller at man ofte også kan velge som et alternativ at de sender til en butikk, postkontor eller en hente-boks så du slipper å få den i postkassen hjemme? Dildoer finnes i utallige fasonger, materialer og størrelser, men trenger ikke koste så mye om man velger en enkel modell. Et raskt søk på for eksempel «nettbutikk + dildo» vil gi deg mange alternativer. Det kan også være lurt og nødvendig å kjøpe glidemiddel til, det kan du vanligvis lese om på nettbutikken.

Å bestille noe på nett vil trolig være det enkleste, mest hygieniske og stabile alternativet.
Men om du likevel ønsker å lage noe selv, fant vi denne nettsiden som har mange «oppskrifter», både enkle og mer kompliserte:
http://letstalksex.net/how-to-make-a-dildo-homemade/
De fleste av de enklere oppskriftene krever imidlertid kondom for at det skal være behagelig og hygienisk forsvarlig. Kondomer kan fås gratis på Helsestasjon for ungdom, eller hos helsesøster på skolen og lignende, eller kan også bestilles på nett: www.gratiskondomer.no

Uansett hva du ender opp med, ønsker vi deg lykke til! Vi heier på deg! :)
 

Hilsen oss i 13-20

Er det overgrep?

Sex og har aldri hatt menstruasjon